Annonce

Opret nyhed

De bedste Android terminaler TC51 og TC70

Både Zebra TC51 og Zebra TC70 er markedets bedste valg, når man ser på de Android-baserede håndterminaler. I dag har vi så mange konfigurationsværktøjer og muligheder for at sikre platformen, at Android terminalerne er blevet ”stuerene”.

LAGER & DISTRIBUTION

Vi oplever en kraftigt stigende tendens mod at vores kunder aktivt vælger Android terminalerne, frem for de hidtidige Win-dows Mobile terminaler. Det er bl.a. sikkerheden for at plat-formen er fremtidssikret, og der findes en roadmap for hvor udviklingen bevæger sig hen.

Investeringen kan således sikres bedre i dag ved at vælge en Android-basereret håndterminal, og Zebra har overordnet lanceret 2 modeller: TC51/56 til logistik segmentet og de lettere industrielle opgaver, og TC70/75 til industri og warehouse segmentet, som kræver en formidabel holdbarhed og god performance.

Annonce
Norris Print-Tech A/S er partner på scm.dk Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os om...
Aktivitet: Artikler: 13 | Kompetenceområder: 6

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce