24.07.2017  |  Strategi & ledelse

Constructor præsenterer verdensnyhed på HI-messen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hi MARKS der er HI-messens nyhedskoncept har bedømt Constructor’s P90 Sprinklerbøje som værende en 3-stjernet verdensnyhed.

Constructor’s R&D ingeniører har designet og fremstillet en lille, men essentiel detalje til at forebygge rør der synker: P90 sprinklerbøje, der monteres direkte på pallereolens stigeben.

Den øgede efterspørgsel på reolmonterede sprinklere har medført mange fordele for sikkerheden på lageret. Reolmonterede sprinklere foretrækkes i moderne lagerbygninger, frem for sprinklersystem i loftet, fordi de eliminerer problemer der kommer fra skrånende loft og stor lokalehøjde. Sprinklerne kan placeres tættere på hylderne med gods, og fordi de er tæt på hvor branden opstår, kan de aktiveres allerede på et tidligt stadie. Det betyder at der er en mindre risiko for at ilden spreder sig, og samtidig reduceres omfanget af vandskade i andre områder.

En vigtig forudsætning for effektiv brandbekæmpelse er at de rør der fører vand eller luft/gas er korrekt installeret og i god stand. Hvis rørene bliver bøjet ud af form, så vand eller gas/komprimeret luft ikke kommer frem, kan konsekvenserne være altødelæggende. I værste fald kan personer komme til skade, men under alle omstændigheder kan et brand- og/eller vandskadet lager være forretningskritisk.

Det kan forårsage mere skade at have et sprinklersystem der ikke virker ordentligt, end slet ikke at have noget sprinklersystem.

Bøjen er tilgængelig i to størrelser der passer til forskellige belastningskrav. Sprinklerbøjen er en-sidet og kan monteres direkte på stigebenet. Dette giver yderligere stabilitet og styrke. For at overholde den eurpæiske norm, EN 12845:2004, afhænger den rørlængde, som hver bøje kan understøtte, af den maksimalt påkrævede belastning samt systemets kompleksitet.

Kom og se verdensnyheden på Stand H 6120

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere