Cloud

IT

Tre problemer du kan løse her og nu med et TMS

Den nye generation af skybaserede transport management systemer (TMS) markerer et skifte i den måde, vi alle opfatter den værdi, transportstyringssystemer kan tilføre organisationer og implementeringsstrategier.

Branchenyt

3 fordele, som Enterprise Asset Management giver dine kunder

Når du servicerer dine kunder, kan du med en Enterprise Asset Management (EAM) løsning spare tid og penge fra dag ét, maksimere din ydeevne og din rentabilitet. Lad os se på 3 fordele, som du, og dine kunder, kan opnå med en EAM løsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Oracle opkøber LogFire

Den amerikanske it-virksomhed Oracle opkøber Logfire, som udbyder cloud-baserede lagerløsninger.

IT

Indspark: ERP alene rækker som en skrædder i helvede

IT

Ny cloudløsning fra Infor

Infors nye cloudløsning ’Infor Supply Chain Execution’ kombinerer lagerstyring, ressourcestyring, 3PL-styring og transport i samme løsning.

Indhold fra partner

IT

Ny undersøgelse: Hybrid cloud er fremtiden

En ny international undersøgelse fra Avanade viser, at virksomhedernes topchefer og beslutningstagere er motiverede over for hybride cloud-løsninger.

IT

Amazons megasky kommer til Danmark

Med etableringen af en dansk afdeling af Amazon Web Services, der skal levere dansksproget support til selskabets cloud-løsninger, har Amazon-koncernen taget sit første skridt ind i Danmark.

Lager & distribution

Prime Cargo lægger forretningssystemet i skyen

Der er meget snak om it i skyen, og mange virksomheder overvejer om, det kan være en god idé. Logistikvirksomheden Prime Cargo har taget skridtet og lagt deres forretningssystem i skyen, mens de fastholder WMS og økonomisystem hjemme i kælderen.

IT

Otte markante tendenser for WMS-markedet

WMS-systemerne har det sidste årti gennemgået en kraftig udvikling på mange områder, viser ny undersøgelse af det skandinaviske WMS-marked

IT

Nordens virksomheder satser på den tredje platform

Nordiske virksomheder investerer benhårdt i den tredje platform. Det er nødvendigt, hvis de skal klare den hårde konkurrence, hvor bruger- og kundeoplevelsen bliver afgørende, viser rapport fra IDC.

IT

Big data skal tænkes mobilt

Det skal være lettere og hurtigere for virksomheder at omdanne information til konkurrencefordele, fastslår SAP, der er klar med en ny cloudbaseret tjeneste.

Indhold fra partner

IT

Dansk cloud-alarmsystem vinder amerikansk pris

G4S Danmark er løbet med en ’Global Business Impact Award’ på M2M Evolution-messen i Miami. G4S fik prisen for sit cloudbaserede alarmsystem Everhome.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere