Annonce

Opret jobopslag

Area Sales Manager

Til at understøtte den positive udvikling og vækst i Riantics A/S, søges til en nyoprettet stilling en Area Sales Manager til vores kontor i Arden.

Riantics A/S er leverandør af automatiserede logistikprodukter og -systemer til intern logistik og materialehåndterning. Vi er globalt ledende leverandør af den patenterede palleterings- og de-palleteringsløsning Layer Picker® og tilhørende produkter. Vi udvikler og implementerer komplette systemløsninger efter kundernes ønsker, baseret på egne produkter. Vi dækker hele forsyningskæden indenfor automatiserede logistiske løsninger; fra modtagelsen af varer, til lagring, plukning, ordresammenstilling og forsendelse. Et stærkt og engageret kundefokus, teknisk viden samt kundetilpassede servicekoncepter er nøgleelementerne i vores samarbejde med kunder i hele verden.

Riantics A/S ejes af den internationale teknologikoncern Körber og har 110 ansatte i Arden.

Jobbet

Som Area Sales Manager indenfor vores Layer Picker division, vil du indgå i et stærkt team, der arbejder målrettet på at tilbyde vores kunder de bedste løsninger indenfor logistik og materialehåndtering.

Du vil være ansvarlig for udviklingen af salget i udvalgte geografiske områder og hos Key Account kunder og arbejde målrettet for at styrke salgsinitiativer og aktiviteter, der sikrer en fortsat stabil vækst for Riantics A/S.

Læs mere om jobbet her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/270817/area-sales-manager

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

Kontakt

Riantics A/S
Industrivej 8
9510 Arden

CEO, Hans-Henrik Jensen
Web: www.riantics.com
Tlf.: 99 40 00 00
Email: info@riantics.com

Jobfakta

Ansættelsesforhold: Fuldtid
Jobtitel: Area Sales Manager
Geografi: Nordjylland
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato: Snarest muligt
Oprettelsesdato: 09.10.2017

Kort

Annonce