Jobopslag

Afdelingsleder - Varemodtagelsen

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • solar@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43, 6600 Vejen
Se profil  
Stilling: Afdelingsleder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 16.01.2018
Søg job  

Hvis svaret er ja, bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og motivering af to områdeledere og 40 timelønnede medarbejdere

Det bliver din opgave at have overblik over driften og proces-flowet i din afdeling, så vi fortsat kan øge både kvalitet og performance på tværs af driften. Du vil få en bred, daglig kontakt til fx pluk-, indkøbs- og transportafdelingen.
 
Dit team består både af nat-, morgen- og daghold. Du planlægger selv din arbejdstid, så denne matcher dine arbejdsopgaver og daglige møder, og det giver dig mulighed for at være tilgængelig for dine medarbejdere.
 
Du vil indgå i ledergruppen på centrallageret med reference til centrallagerchefen.
 
Dine opgaver og ansvarsområder
Du bliver overordnet ansvarlig for driften og udviklingen af varemodtagelsen. Det er dit ansvar at realisere og følge op på afdelingens nøgletal. Du sikrer daglig opfølgning på og overholdelse af interne retningslinjer, arbejdsmiljøregler samt kvalitetsstandarder. Du får en vigtig rolle i at bidrage til det tværfaglige samarbejde med lagerets øvrige afdelinger. Den brede kontaktflade betyder, at kommunikation og dialog står højt på din agenda.
 
Som leder sætter du barren højt og er ambitiøs og realistisk i din målsætning, planlægning og forankring. Med en struktureret tilgang udarbejder og eksekverer du handlingsplanerne.
 
Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have stor ledelseserfaring samt erfaring med ledelse af områdeledere og timelønnede. Du har solid erfaring med Lean. Du formår at uddelegere passende ansvar, udvikle ledere og lede gennem andre. Det betyder, at du er god til at sætte og nå egne samt teamets mål. Som person er du empatisk, men med gennemslagskraft. Du er holdspiller med en robust personlighed, der har en positiv holdning til hverdagen og en proaktiv tilgang til forandringer. Du evner at træffe de rigtige beslutninger; også under pres. Du overholder deadlines og aftaler. Du behersker engelsk i skrift og tale, og du er erfaren i brugen af Office-pakken.
 
Ansøg senest den 28. januar 2018
 
 
Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.
 
Spørgsmål til jobbet eller til Solar?
Kontakt centrallagerchef Bent Frisk på 29 69 80 01.
 
Søg Jobbet HER

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på scm.dk

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere