Jobopslag

Afdelingsleder til Brokerage i Kolding

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Afdelingsleder til Brokerage i Kolding
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 31.07.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 20.06.2018
Søg job  

Er du en stærk leder? Så kan du få råderum og ansvar for at udvikle et meget væsentligt forretningsben for DB Schenker!

Vi søger nu en leder til vores Head of Brokerage afdeling, her vil du få ansvaret for 9 engagerede medarbejdere der arbejder fokuseret og sammen om at skabe resultater. Du vil referere direkte ind til Branch Manager.

Du vil være ansvarlig for forretningsområdet der varetager hele kontinentet for direct transporter, hvor vi har Danmarks bedste kunder. Herudover vil du have P&L ansvar for afdelingen. Vi forventer, at du opbygger et indgående kendskab til afdelingens kunder og proaktiv følger op på kunderne samt optimerer forretningen. I samarbejde med Branch Manager vil du sikre trivsel og kompetencer i din afdeling, herunder sikre at bemandingen lever op til de krav der stilles fra forretningen.

Du bliver en del af ledergruppen på Kolding kontoret, hvor du indgår i et tæt samarbejde med, Head of System,   Branch Manager samt hele den øvrige ledelse.

Den ideelle kandidat:
Er uddannet i speditionsbranchen, og en stærk og ansvarlig leder. Du evner at gå forrest og få hele dit team med. Du trives med at have indflydelse og tage beslutninger. Du har en god økonomisk indsigt og forståelse for forretningen. Du taler og skriver dansk, engelsk og gerne flere sprog på forretningsniveau og er fortrolig med IT-systemer.

Du kan forvente:
At få ansvaret for og blive del af et engageret og kompetent team, som har stor fremgang og arbejder fokuseret med både kvalitet, udvikling og kunder.
Du vil få et job i et internationalt miljø samt en spændende og dynamisk hverdag med masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Du vil arbejde i et rart arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, masser af energi – og god stemning og sammenhold?

Du vil blive en del af en stor international virksomhed, hvor du alene i Danmark vil have 300 kollegaer fordelt på 4 kontorer.   

En løn der svarer til dine kvalifikationer, herunder pensionsordning og helbredssikring. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Secher på telefon +45 2844 8788 eller Bjarne Nielsen på telefon +45 2844 8781.

Finder du ovenstående stilling interessant, bedes du søge stillingen via vores rekrutteringssystem. 

Sidste ansøgningsfrist er d. 31. juli 2018, tiltrædelse hurtigst muligt.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere