Jobopslag

Økonomimedarbejder med drive og ambitioner

SSI Schäfer

www.ssi-schaefer.dk

  • info@ssi-schaefer.dk
  • 32531444
  • Ved Stranden 1, 9560 Hadsund
Se profil  
Stilling: Økonomimedarbejder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 07.03.2018
Søg job  

Kan du tænke dig at blive en del af et dynamisk og ambitiøst team ? SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden.

Jobbet:

Som økonomimedarbejder på kontoret i Hadsund, vil du få rig mulighed for personlig udvikling da jobbet indebærer mange forskelligartede opgaver. I stillingen skal du bl.a. arbejde med

- Allround økonomiopgaver som forecast, budgetter og rapporteringer

- Løbende afstemninger af kreditor og debitor samt afstemning af balanceposter

- Løn i bl.a. Danmark, Sverige og Finland

- Momsafstemning og indberetning

- Fakturahåndtering, betalinger og bankafstemninger

- Klargøring af regnskabsmateriale ved periode og årsafslutning

Kvalifikationer:

Du er fagligt velfunderet og det forventes du har relevant teoretisk uddannelse samt nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Du har endvidere

- Kendskab til løn i Sverige og Finland vil være en fordel

- Kendskab til ERP AX 2012 vil være en fordel

- Flair for It/økonomi systemer


Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Du besidder en god portion humor og har et godt drive samt ambitioner/ønsker om at lære nyt og udvikle dig.

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode egenskaber inden for de nordiske sprog, er det en fordel men ikke et krav.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 54 lande, har mere end 9.000 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

Ansøgning:

ALLE henvendelser behandles med fuldt fortrolighed

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Christian P. Meldgaard
cpm@intelligentadvice.dk
Tlf.: 2236 5777

Tags: SSI Schäfer

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere