Årets event om produktionsplanlægning – kom til ROB-EX Brugerdag 2018

Arbejder du i en produktionsvirksomhed – og ønsker du at effektivisere jeres planlægning og øge produktiviteten? Så skal du deltage i årets største professionelle event om produktionsplanlægning den 7. marts 2018 i Videnbyen på SDU i Odense.

ROB-EX Brugerdag er netværk, sparring og masser af ny viden om produktionsplanlægning.

For 9. gang inviterer softwarevirksomheden Novotek Planning Systems A/S til gratis seminar om produktionsplanlægning: ROB-EX Brugerdag – en dag med diskussion om produktionsplanlægning med oplæg fra eksterne oplægsholdere, inspirerende cases og vidensudveksling deltagerne i mellem. Det bliver Danmarks største professionelle event om produktionsplanlægning.

Som navnet antyder er ROB-EX Brugerdag startet ud som et netværksarrangement for planlæggere, der benytter ROB-EX Scheduler i deres virksomheder. Det er det stadig – men det er også meget mere.

Dagen handler om effektivisering af planlægningen og produktion og er relevant for alle produktionsvirksomheder, der ønsker en mere fleksibel planlægning, der reducerer omkostningerne og udnytter kapaciteten bedre.

Netværk og sparring om planlægning

Den populære Brugerdag er et sandt mekka for fagfolk i industrien, der arbejder med produktionsplanlægning. Her mødes de til netværk, sparring og en helt masse planlægningssnak. De mange brugere udveksler tips og tricks og får nye ideer til deres planlægning:

– Vi lægger med vilje mange pauser ind i programmet, for planlæggerne får rigtig meget ud af at snakke med hinanden. Deres planlægningsbehov og -udfordringer er forbavsende ens på tværs af brancher, uanset om der er tale om møbelproducenter, maskinfabrikker, fødevarevirksomheder eller vindmølleproducenter, fortæller administrerende direktør i Novotek Planning Systems A/S Hans Jørgen Lynggaard.

Nysgerrig efter at høre, hvordan du øger produktiviteten gennem planlægning?

Alle produktionsvirksomheder med interesse for at forbedre deres planlægning og produktivitet er velkomne på ROB-EX Brugerdag. Sidste år deltog 120 i arrangementet - det var både planlæggere, produktionschefer og andre fagfolk, der overvejede en effektiv produktionsplanlægningsløsning.

- Med en grafisk planlægningsløsning får virksomheden overblik over planlægningen og kan reducere omkostningerne, udnytte kapaciteten bedre, og bliver mere fleksible. Og det kan mærkes på både top- og bundlinje, fortæller Hans Jørgen Lynggaard.

Det gælder om at sikre sig sin plads hurtigt, da der er et begrænset antal pladser i Videnbyen. Arrangementet er gratis, og der er fuld forplejning hele dagen.

Praktiske oplysninger og kontakt

Malene Kjerulff Andersen
Telefon 6315 4939 eller mail ma@novotek.com

Tilmelding på www.rob-ex.com eller på telefon: 6315 4939

ROB-EX Brugerdag 2018
Videnbyen, SDU, Cortex Park 26, 5230 Odense M
7. marts kl. 9-15

Det er gratis at deltage, og der er fuld forplejning hele dagen. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering